30. marraskuuta 2008

TAKAISIN KOTIIN

Verstaalla on ollut tyhjennyspäivät. Turrikat valmstuivat ja paksun karvan alta kuoriutui aika mahtavat ihastukset. Koko paketti meni uusiksi - vanerit putsattiin mäntysuopavedellä, päälle uudet vaahtomuovit ja vanut ja viimeiseksi kruunuksi ihana pinkki-ruskea komistus. Näillä eväillä elo sujuu helposti seuraavat parikymmentä vuotta - ellei nykyinen emäntä sitä ennen keksi sisustaa asuntoaan uudella värityksellä…

tästä lähdettiin liikkeelle karvojen poiston jälkeen,

ja tähän päädyttiin

Myös sohvakalusto lähti takaisin kotiin. Ulkomuoto muuttui melkoisesti uuden kankaan myötä - nyt kelpaa taas istuskella glögiä siemaillen ja takkatulta ihastellen. Kaluston matka jatkuu helposti vielä seuraavalle sukupolvellekin.

Seuraavaksi itsellä on edessä erään toimiston sisustuksen suunnittelu. Kivaa - pääsee ihmettelemään maaleja, tapetteja, sisustustarroja, kankaita ja kasveja. Vähän erilaista vaihteeksi. Edessä on myös oman tilan rymsteeraus - sillä vuokrasopimus alkaa huomenna. Siitä on tulossa paikka nimeltä ihana. Verhoomon lisäksi tilaan tulee puoti, jossa myyn ylimääräisiä, joka puolelle kertyneitä vanhoja komistuksia sekä ihania tavaroita sisustukseen. Toivotaan että aika riittää kaikkeen, jotta saamme paikan pian pörräämään kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti