6. syyskuuta 2009

VIIME AIKOINA

väsymys on ollut suuri. Keho on totaalisen uupunut, samoin mieli. Eikä syksyn tulo auta asiaa lainkaan. Pimeys ei tehoa minuun virkistävästi, eivät myöskään kuulaat illat ja kirpeä ilma.

Verstaalla on ollut silti jaksettava. Ompelusatsi on lähtenyt laivaan, on korjattu trukinpenkkiä ja pehmustettu vanhoja puutuoleja. Alla oleva uusrokokootuoli ei passannut sisustukseen, joten pintaan piti laittaa uutta väritystä. Sinapinkeltainen sai väistyä raikkaan ruudun tieltä.



Tämän laiskanlinnapariskunnan vermeet olivat reisuissa likaantuneet aika tavalla. Tilalle haluttiin uutta puhdasta pintaa ja samalla hiukan erilaista ilmettä.



Välillä on hiljennettävä tahtia. Ja itsestään on muistettava pitää huolta. Aina ei vain jaksa, ihan oikein mitään. Tämäkin taitaa olla tätä yrittäjyyteen opettelua - kuinka rytmittää työ ja vapaa-aika, kuinka unohtaa työ ja heittäytyä muihin juttuihin. Ehkäpä tuokin asia selkiytyy vielä, niin kuin moni muu asia jo on tehnyt. Paljon on opittavaa ja varmasti monta erehdystä tehtävä, ennenkuin tietää ja taitaa paremmin.

Eli jatketaan harjoituksia ja ihmetellään lisää.

2 kommenttia:

  1. Vapaa-ja työajan erottelu onkin vaikea yrittäjällä. Se työstä irtautuminen on pakko vaan tehdä: kun on vapaalla ei työtiloihin saa mennä ollenkaan eikä lukea sähköposteje ym. Jaksaminen loppuu aika pian ellei tätä noudata.

    Minua ei syksy haittaa. Päinvastoin tykkään siitä. Tosin tykkään kaikista vuodenajoista.

    Jaksamista sinne syksystä huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanne! Tuossa on kyllä opettelua. Onneksi loma on edessä, joten silloin on aika ladata akkuja. Ja aion ajan viettää sen verran kaukana omasta verstaasta, että sinne ei ole mahdollisuutta mennä lain.

    Oli ihana lukea kuinka sinä olit loman jälkeen täynnä virtaa ja työintoa. Samaa odotellessa ;)

    Ihania syksyisiä päiviä sinne!

    VastaaPoista