15. joulukuuta 2009

viimeisiä viedään


Siis töitä. Ennen joulutaukoa. Työt ovat valmistuneet ajallaan ja olen ollut puuhakas. Eilen valmistui jälleen yksi sohva - samaa teollista sarjaa kuin edellisetkin. Koteihinsa on matkanneet myös läjä keittiöntuolin päällisiä, 50-luvun työtuoli, kasa laivaan meneviä hyttipäälisiä sekä alla oleva laiskanlinna. Meneillään on hurja harmaa kausi, sillä lähes jokainen etsii "sitä oikeaa harmaan sävyä". Ja harmaa tuli tästäkin.Ja juuri kun ajattelin, että voin ensi viikolla laittaa kodin joulukuntoon, heittäytyä vapaalle ja unohtaa verstaan toviksi - meinaa minuun iskeä flunssa! Oi ei - en tahdo tulla kipeäksi. Tahdon mennä huomenna töihin ja tehdä viimeisen sohvakaluston valmiiksi, tahdon perjantaina mennä suorittamaan ensimmäisen verhoilijakisällitutkinnon näyttökokeen ja ennenkaikkea tahdon jouluna maistaa ja haistaa.

Olen kurlannut kurkkua suolavedellä, syönyt gojimarjoja ja nyt aion painua vällyjen väliin. Huomenna olen näet taas iskukykyinen. Näin olen päättänyt. Ja ajattelussahan on hurja voima, joten uskotaan että se siivittää minut kuntoon.

Ihania pakkaspäiviä sinne missä oletkin!


3 kommenttia:

 1. toivottavasti pysyt terveenä. löysin tämän blogin hiljattain ja olet kyllä taitava.

  VastaaPoista
 2. Tsemppistä flunssan karkoittamiseen:)
  "Juuri oikea harmaa" (vähän mutainen..) tuntuu täälläkin nyt hyvältä, kotiin pikkuhiljaa hiipineen mustan lisäksi.
  Kevättä kohti sitten taas värejä lisää!

  VastaaPoista
 3. Oikein Hyvää, Lämmintä ja Levolllista Joulua! Toivottavasti saat pitää pitkän joululoman ensi vuodelle asti:)Terv.Seikku

  VastaaPoista