23. huhtikuuta 2009

UUTTA SISÄLTÖÄ, UUTTA PINTAA




Lukutuoli on saanut sisuksiinsa uudet sidotut jouset, uutta heinää, juuttikangasta ja muutamat reunatukiompeleet.



Lisäksi hiukan vanua sekä takamuksen että selkänojan pehmikkeeksi ja päälle uutukainen kangas. Olisin halunnut koristenaulojen sijasta reunoihin laittaa kangasnauhan, mutta sopivaa väriä ei ollut lähistöllä, joten piti tällä haavaa tyytyä nauloihin. Mutta tiedä häntä - sopivan päivän tullen naulat saattavat kadota ja tilalle ilmiintyä nauha...




Jännittävin osio oli saada tuoli kummitytölle - hän kun sattuu asumaan Kittilässä. Päätin ottaa riskin ja pistin tuolin lentokoneeseen. Matkatavaraluovutuksessa täti hiukan meinasi nikotella, mutta otti tuolin kuitenkin hihnalle ja sinne se lähti rullaamaan. Perillä jännäsin puuttuuko jalka tai onko koko tuoli haljennut, mutta vielä mitä, koko komeus rullasi ehjänä pakettina hihnaa pitkin saaden ihmetteleviä, huvittuneita ja ihastelevia katseita kanssamatkustajilta.

Ja perillä siskon luona tytöt ihmettelivät tuolia, raahasivat sitä huoneesta toiseen, yrittivät kiikkua siinä ja änkesivät siihen yhtäaikaa. Totesimme myös, että se kestää aikuisen ja vauvan painon ja toimii hätätingassa myös imetystuolina.



2 kommenttia:

  1. AIVAN UPEA!!! Jos olisin pikku prinsessa, olisin maailman onnellisin tuollaisesta valtaistuimesta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emilia. Teidän eloon ihania päiviä ja makoisaa kesän odotusta!

    VastaaPoista