5. huhtikuuta 2009

KylpyhuoneessaKevään tulo, aurinko ja lintujen viserrys on saanut kodin rymsteeraushormoonit hyrräämään. Hirmuinen vimma siirrellä huonekaluja, laittaa uusiksi vähän tuota nurkkaa ja sitten seuraavaa ja tietysti vielä vähän tuoltakin... vyöry on alkanut.

Koti on kuin pommin jäljiltä. Kun yksi nurkka on valmiina, on toisaalla valtava sekasorto. Mutta hiljaa hyvä tulee ja pikkuhiljaa tavarat alkavat löytää tiensä oikeisiin paikkoihin.

Vuokrakodissamme on aivan järkyttävän hirveät kylpyhuoneen seinät. Mutta niille ei kerta kaikkiaan voi tehdä mitään. Siispä yritän keksiä kylppäriin kaikkea muuta ihasteltavaa, jotta katse ei kiinnittyisi seiniin... Haaveissa on läjä värikkäitä uimapatjoja, joilla voisin päälystää seinät, niihin olis varmasti mukava nojaillakin suihkussa ollessa. Patjoja odotellessa piti keksiä jotakin muuta.
Pitkään seilannut itse tehty sudenkorentokaappi löysi teinsä kylppäriin. Samalla korviksille muotoutui paikka orkideanoksaan, helmet pompsahtivat haarukkanaulakkoon ja kaappien uumenista löytyneet muinoin omatekemät sormusrasiat pääsivät taas näkysälle.Fantti vartioi peilin päällä ja tarvittaessa tarjoaa selkänsä suitsukkeiden käyttöön.


Ihanaa viikkoa teille kaikille - nauttikaa ja naurakaa!

2 kommenttia:

  1. eksyin blogilistan kautta! kivoja yksityiskohtia, haarukkanaulakko on ihana...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tähtisädetikku - kiva kuulla kommenttia ja huomata että joku tätä oikeasti lukeekin! Tule ihmeessä toistekin! Kävin kurkkaamassa teitin remonttimeininkiä ja näyttää mielenkiintoiselta, siellä kohdataan vielä. Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista