16. helmikuuta 2009

KAIKKI ROINA KÄYTTÖÖN

Meillä on hiiriä metsästävä koira. Oon luullu et kissat on niitä, jotka tykkää viiksekkäistä vipeltäjistä, mutta meitin koira painaa kuono syvällä maassa kaivaen hiirenkoloja. Äsken se sai yhden kiinni - ja söi sen! Tänään Nala pääsi myös katsastamaan verstaalle. Siellä onkin tapahtunu taas ilmeen muutosta - viikonloppuna vanhoista ikkunanpokista rakennettu seinä sai aamulla ihanan aurinkokylvyn.

Hevonen valmistui viime viikolla ja innostuksissani tein toisenkin, kun hyllyssä oli juuri sopivat ylijäämäpalat vaahtomuovia.

Tällä haavaa työn alla on muutamat pikkutuolit, päälikangasta odottavaa pikkukeinu ja yksityiskotiin tuleva sisustuksen uudistus. Oma mummolan vintin helmikin on saanut lakkapinnan käsinojiin ja jalaksiin ja nyt pääsee taas keinumaan vanhassa komistuksessa.

Olen myös käyttänyt kaikki ylimääräiset kankaanpalat, rimat ja styroksipohjat valmistamalla niistä sisustustauluja. Verstas on täynnä vanhoja ikkunanpokia, joista on tulossa liitutauluja, peilejä ja mitä mistäkin. Kierrätys kunniaan siis - en oikein aina tajua, jotta miksi pitäisi ostaa uuden uutukaista. Maailma on täynnä tavaraa ja vanhasta saa kunnostamalla aivan uudenveroista. Ja mitä ihania tarinoita elämää nähneet tavarat kätkevätkään sisäänsä! Tässä yksi syy, miksi halusin perustaa verhoomon - toivoisin voivani edesauttaa vanhan voittokulkua, pelastaa naurut ja itkut nähneet huonekalut takaisin elämään ja ehkäpä jopa hieman vähentää tavarataakkaa, johon maailma meinaa hukkua…

Ihanaa viikkoa teille arvokkaat!

2 kommenttia:

  1. Yritän muistaa yritän muistaa aina käydä katsomassa uusien blogien listaa. Erotuit eduksesi joukosta. Vilkaisin blogiasi nopeasti ja saatan tulla uudestaankin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanne! Alotin blogin kirjottamisen toisaalla, mut kun en hirmusesti tajua näistä tekniikoista niin päätin siirtyä tänne - tuntuu helpommalta ja monipuolisemmalta paikalta. Tuu ihmeessä uudestaan! Täällä eletään jännittäviä aikoja!

    VastaaPoista